Skip to main content Skip to search

Vermogen – Sparen in Box III

Ook voor Vermogensvorming in Box III, kunnen wij u adviseren en begeleiden om een optimaal rendement te realiseren. Hiervoor hebben wij een samenwerking met diverse Banken e/o Verzekeraars met een scala aan producten welke variëren van Spaar- Deposito’s rekeningen tot aan (samengestelde) Beleggingsfondsen. Onze werkwijze beperkt zich tot een advies en eventuele bemiddeling bij het tot stand komen van de diverse producten en het functioneren als “klankbord” tijdens de looptijd. Wij zijn dus geen – actieve – Beleggingsadviseurs op individueel niveau e/o samenstellers en actieve beheerders van bijvoorbeeld uw Aandelenportefeuille.

Bij het vrijblijvend “intake” gesprek kunnen wij u dit nader toelichten en zullen wij aan de hand van uw wensen en mogelijkheden inzicht kunnen geven in onze kosten (éénmalige advieskosten en eventuele doorlopende kosten). Hierna kunnen u en wij eventueel besluiten tot verdere activiteiten over te gaan.

Bij interesse, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via mail of telefonisch om een afspraak in te plannen.

Neem direct contact op