Skip to main content Skip to search

Interactief

Op deze pagina, treft u diverse onderdelen waar u informatie kunt verkrijgen dan wel premies voor diverse verzekeringen kan berekenen of aanvragen. Omdat er geen inventarisatie, productvergelijking en advies onzerzijds aanwezig is geweest, nemen wij ingeval van een aanvraag, altijd contact met u op om na te gaan of dit afgesloten product voor u correct is (behoudens tijdelijke reisverzekeringen welke al zijn ingegaan).

  1. Ziektekostenverzekering 2018
  2. Video’s en berekeningen over financiële situaties
  3. Berekening e/o aanvragen van Direct Ingaande Lijfrente- of Pensioenuitkering (exclusief doorbelegpensioen)
  4. Diverse Schadeverzekeringen van Klaverblad Verzekeringen
  5. Diverse Schadeverzekeringen van de Europeesche Verzekeringen

Klik op het door u gewenste onderdeel

Neem direct contact op

Ziektekostenverzekering 2018

“Wij hebben voor u een interessante aanbieding voor uw ziektekostenverzekering 2018 – een restitutie polis, dus vrije keuze zorgverlening – bij
Delta Lloyd. Door de collectiviteitskorting heeft dit product een scherpe premie ten opzichte van de dekkingen; de Basisverzekering, met het standaard eigen risico, begint vanaf € 110,01 per maand. Via onderstaande link:

https://www.deltalloyd.nl/zorgverzekering/berekenen.jsp

is het voor u mogelijk om zelf de premies te berekenen – ook bij hogere eigen risico’s en aanvullende pakketten – en/of de verzekering af te sluiten (met opzegservice); u dient dan wel gebruik te maken van ons collectiviteitsnummer: 33118 (onderaan op de 1e bladzijde na het openen van de link). Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor nadere informatie.

Video’s en rekentools

1. Het berekenen van eventuele financiële tekorten in diverse gezinssituaties

2. Berekening- en premie indicatie bij een tekort aan partnerpensioen

3. Video over de onafhankelijke adviseur

Premieberekeningen en/of aanvragen verzekeringen

1. Direct ingaande lijfrente/pensioen berekenen en/of aanvragen

Via onderstaande tool, heeft u de mogelijkheid om een berekening te maken en/of een aanvraag in te dienen voor de omzetting van een Pensioen- of Lijfrentekapitaal naar een uitkerende situatie.